välkommen

Välkommen till Digital medieproduktion och systemvetenskapsprogrammet vid Umeå Universitet! För att underlätta för dig som student har vi samlat lite praktisk information rörande din studietid här i Umeå!

Dessutom läggs det även upp tips gällande extrajobb och praktikplatser så fort det dyker upp något här nedanför.

skåputhyrning

Har du alltid för mycket saker med dig till skolan som är jobbiga att dra runt på? Lugn! Umsys erbjuder skåputhyrning till sina studenter! Skåpen finns att hyra ut på våning 1 (källaren) i MIT-huset för endast 50kr/termin! Skåpen är tillräckligt stora för att rymma jacka, väska och lite till.

Sugen på att hyra? Skicka ett mail till kassor@umsys.se

Merchandise

Vore det inte kul att ha ett minne från din studietid? Vid intresse kan Umsys trycka upp merch till sina medlemmar! Vill du ha en sweatshirt, t-shirt eller tygpåsar med Umsys-tryck på? Hör av dig till ordförande@umsys.se för intresseanmälan!

jobbtips

Här uppdaterar vi om olika extrajobb och praktikplatser så fort det dyker upp något, så håll utkik!

frågor och synpunkter

Umsys vill ständigt utvecklas! Därför är era åsikter viktiga för att vi ska kunna driva utvecklingen framåt för att skapa en så bra studietid som möjligt för er. Tveka därför inte att kontakta oss om ni har några frågor eller synpunkter genom att maila till ordförande@umsys.se

UMSYS Umeå systemvetarförening
MIT-huset, Campustorget 5
90187 Umeå